Om Familiehus

Siden oppstarten i 2010 har Familiehus gradvis opparbeidet seg posisjonen som Norges mest fremgangsrike boligleverandør. Mye av årsaken til denne suksessen skyldes selskapets tilknytning til FH Gruppen og tilgangen til nøye utarbeidede logistikksystemer og arbeidsmetoder for rask og kostnadseffektiv oppføring av hytter og boliger. Gjennom vår tilknytning til FH Gruppen skal vi befeste og styrke vår posisjon som Norges mest fremgangsrike boligleverandør og tilby et av markedets rimeligste og raskeste leveranser.

Som entreprenør håndterer vi hele byggeprosessen fra prosjektering til oppføring og ferdigstillelse. Familiehus består av et bredt sammensatt og tverrfaglig kompetansemiljø med totalt ca. 400 ansatte snekkere som alle besitter spesialkompetanse på våre byggesystemer. Med totalkontroll i hele verdikjeden sikrer vi en effektiv arbeidsflyt og kvalitet på hvert enkelt bygg – dette gir deg som utbygger en kvalitetsgaranti og trygghet allerede fra dagen vi inngår et samarbeid

Familiehus har sterkt fokus på eget omdømme og ønsker gjennom god prosjektgjennomføring også å ivareta våre kunders omdømme. Et samarbeid med oss skal være preget av handlekraft, pålitelighet og mennesker som tar ansvar. Våre kunder rangerer oss høyt for vår evne til å holde oss til tidsfrister og for kvaliteten på vår utførelse. Gjennom solid faglig dyktighet skal vi ta eierskap til kundens interesser og sikre at hvert prosjekt leveres med høy kvalitet etter avtale og over forventning.

Hvordan bygger vi

Familiehus plassbygger sine boliger med precutløsninger fra Pretre AS. Vi bygger i henhold til gjeldende teknisk forskrift, men boligene kan selvsagt oppgraderes slik at de tilfredsstiller Husbankens krav til universell utforming. For hvert enkelt bygg setter vi sammen snekkerlag bestående av egne ansatte snekkere som kjenner våre arbeidsrutiner ned til hver minste detalj. Dette sikrer en effektiv arbeidsflyt og gir deg som utbygger en ekstra trygghet. EL og VVS anleggene blir montert av faste samarbeidspartnere.

Et selskap i FH Gruppen

FH Gruppen er Norges største hytteprodusent og landets raskest voksende boligprodusent. Konsernet er et av få selskaper som innehar høyeste oppnåelige klasse (AAA) på Soliditets kredittratingsskala. Gruppens firmaer har eiere som tillater vekst uten at det er nødvendig med ekstern finansiering eller kassakreditt. Dette er elementer som stadig blir viktigere for våre kunder og deres bankforbindelser. Vår økonomi kombinert med bransjens beste logistikk og gjennomføringsevne er din garanti for et vellykket husprosjekt.


Våre leverandører

Gausdal Landhandleri

Gausdal Landhandleri AS er Norges største byggevareforretning uten kjedetilknytning. Selskapet leverer alt innen byggevarer og trelast, og har et bredt sortiment innenfor jernvarer som elektroverktøy, festemidler, verneutstyr og maling. Gausdal Landhandleri har helt siden 1938 opparbeidet seg en sterk merkevare preget av fagkunnskap, pålitelighet og gode relasjoner til kundene sine.

Kvik

Kviks visjon er at alle har rett til et kult kjøkken. Filosofien om å gi kundene mer enn de forventer – både av kvalitet, design og ikke minst service – har gjort Kvik til en av de ledende virksomhetene i bransjen. Kvik har et tydelig mål: å selge moteriktige kjøkken-, bad- og garderobeløsninger til overraskende lave priser. 

Flisekompaniet

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvlag av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem. Hos Flisekompaniet får kundene alltid kvalitetsprodukter med kort leveringstid til fordelaktige priser. Dette er mulig med gode logistikktjenester og et betydelig lagerført sortiment på sentrallager i Oslo.


Referanser

Trysilhus AS

Trysilhus utvikler boligkonsepter kjennetegnet av praktiske planløsninger, sentral beliggenhet, trivelige uteområder og et godt bomiljø. Selskapet startet med leiligheter i såkalt småhusbebyggelse eller flermannsboliger i tun, men bygger i dag også leilighetsblokker, eneboliger og eneboliger i kjede

– Samarbeidet fungerer utmerket. Hvis det er noen utfordringer underveis så forsøker vi i felleskap å ordne opp i det. Vi kan trygt anbefale Familiehus da de leverer på både kvalitet og fremdrift.

Olav Jordanger – Trysilhus (tidligere Omnihus)

Weenbo

Weenbo har gjennom 15 år bygd opp solid detaljkunnskap som prosjektleder for eiendomsutvikling og nybygg i det sentrale østlandsområdet. Ved hjelp av håndplukkede samarbeidspartnere og kvalitetsbevisste leverandører bistår Weenbo hele prosessen fram til ferdigstilte boliger klare for salg og innflytting.

– Vi opplever samarbeidet som ryddig og etterrettelig. Samarbeidet har ført til bygging av snart 100 enheter på Romerike. Vi anbefaler familiehus. Enkelt å kommunisere med, korte kommunikasjonsveier, god skriftlighet i avtaler og tilbud og ryddige kontraktsparter.

Dag Engelsrud – Prosjektleder, Weenbo

Bjørkelangen Boligutvikling

Bjørkelangen Boligutvikling har i samarbeid med Familiehus bygget omlag 100 boligenheter på Bjørkelangen. Prisgunstige tunhus med god estetikk var ideen bak den store suksessen på Vollatunet.

-Samarbeidet med familiehus har vært meget bra. Familiehus fremstår som en proff aktør med en meget veldrevet organisasjon. Ut i fra vår erfaring kan vi anbefale Familiehus basert på en gunstig pris, god kvalitet på sluttproduktet og rask byggetid.

Øyvind Ransberg – Bjørkelangen Boligutvikling AS